close

 

nike nieuw sale Terwijl in mijn geboorte land ISIS blijft oorlog tegen journalisten of iemand die iets zegt buiten hun eigen filosofieën voeren, hier in de Verenigde Staten journalistiek blijft bloeien, openslaande deuren naar nieuwe stemmen - zoals de traditie van de Verenigde Staten. Het is waar dat veel van minderheidsgroepen in Amerika niet ontvangen de lucht in en druk op de tijd die ze verdienen. Dit is vooral het geval met Arabisch-Amerikanen, die onbegrepen en regelmatig verkeerd voorgesteld door westerse intellectuelen en de media voelen. Dit creëert een groot obstakel op de weg naar het bereiken van een wederzijds begrip, waar beide partijen sterk kunnen profiteren.

Maar het is ook waar dat in Amerika, is er een mogelijkheid voor mensen om het doorbreken zonder gevaar voor hun leven. Hier, een vereniging van zwarte journalisten zegt "welkom" om een Iraaks-Amerikaanse journalist, zoals ikzelf, want wat ze zien en waarderen in elkaar is het hart van de journalistiek, dat is een honger naar de waarheid en het onderwijs, een eetlust die journalisten in veel andere landen kunnen niet durven demping.

Op 11 oktober, bij de 2014 NABJ conferentie in Detroit, zittend op het paneel naast de bekroonde journalist Charlie LeDuff van Fox News en reporter Marlon Walker van de Detroit Free Press, luisteren naar de gemakkelijke en levendige wijze waarop zij spraken over hoe ze behandeld "conflict in de Gemeenschap", het onderwerp van ons gesprek, realiseerde ik me dat een groot deel van het probleem vele Midden-Oosten en de Arabieren hebben, is innerlijk conflict. Geboren en onder autoritaire regimes opgevoed, ze hebben moeite hun waarheden uit te drukken in een constructieve manier. In plaats van de publieke opinie beïnvloeden en overheidsbeleid, proberen ze elkaar beïnvloeden - die vaak bouwt spanning binnen hun eigen gemeenschap in plaats van vooruitgang te creëren.

dames nike air max 90 Investigative Journalism is zo'n fenomeen in de Arabische wereld dat de Arabische Reporters voor Investigative Journalism (ARIJ) gebaseerd in Amman, Jordanië beschrijft het op haar website als "nog steeds een vreemde praktijk." Mijn vriend, bekend dichter Dunya Mikhail, was een journalist in Bagdad tijdens Saddam tijdperk. In haar boek, Dagboek van een zwaai Buiten de Zee, schrijft ze over haar getuige zijn van de prijs van twee redacteuren-in-chief te verduren hadden voor het niet naleven van Uday's (Saddams zoon) idealen. Voelt zich bedreigd door haar schrijven, vluchtte ze het land naar de Verenigde Staten te komen.

Veel journalisten uit die regio die opgroeien, kregen te horen dat "Stil!" en "Bemoei je met je eigen zaken" zijn wonden te helen voordat ze vleugels kunnen groeien als de Amerikaanse journalisten die werden verteld om "Speak up!" en "Graaf voor de waarheid", die als Charlie LeDuff vol vertrouwen kunnen zeggen: "Dit is mijn huis ook! We zijn allemaal woonachtig in de Verenigde Staten, te delen."

Het is wanneer mensen uit de Arabische wereld, die de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een van de snelst groeiende etnische groepen in de Verenigde Staten te worden, volledig te begrijpen, te waarderen en geloven in de woorden: "Dit is mijn huis ook!" dat we het beste dit huis zal dienen door middel van de journalistiek.

nike air max thea "De moed in de journalistiek is omhoog steken voor de impopulaire, niet populair." Geraldo Rivera Weam Namou is een Iraaks-Amerikaanse auteur van drie romans, een journalist, filmmaker en de mede-oprichter en voorzitter van de Iraakse Artists Association. Ze behaalde haar Bachelor's van Wayne State University, studeerde poëzie in Praag en scenarioschrijven aan het Motion Picture Institute of Michigan.

 

arrow
arrow
    文章標籤
    nike air max bw nike air max t
    全站熱搜

    hardy124 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()